Aniosyme XL3 1000ml
Kód: 88186Podrobný popis
Obsahuje 3 druhy enzýmov. Bez korozívnych účinkov. Vhodný na zber znečisteného inštrumentária, manuálne čistenie, čistenie v ultrazvukových čističkách.
- Patentovaná formulácia
- Vysoká umývacia účinnosť
- Optimálna antimikrobiálna účinnosť už od 5 min expozície a 0,5% koncentrácie roztoku
- Nekorozívne účinky na ošetrované materiály
INDIKÁCIE
- Vysoko účinné čistenie a dekontaminácia chirurgických nástrojov, zdravotníckych pomôcok a endoskopického vybavenia.
- Manuálne čistenie.
- Čistenie v ultrazvukových čističkách.
- Zber znečisteného inštrumentária.
CHARAKTERISTIKA
- Komplex 3 enzýmov prepojený s novou generáciou neiónogénnych povrchovo aktívnych látok.
- Enzymatická stabilita
- Neutrálne pH: kompatibilné so zliatinami
- Bezchlórový: nekorozívne účinky na ošetrované materiály
- pH prípravku: cca 8
- pH 0,5% roztoku: 7,3 +/-0,5
- Potvrdená vysoká účinnosť (DCP – Degreasing Cleaning Power)
SPEKTRUM ÚČINNOSTI
Baktericídny, MRSA, virucídny (BVDV/Vaccinia), tuberkulocídny, fungicídny (kvasinky)
ZLOŽENIE
Quaternary ammonium carbonate, enzymatický komplex (proteázy, amylázy a mannanázy), neiónogenné povrchovo aktívne látky, sekvestračná činidlo, parfumácia látka, farbivo, pomocné látky
NÁVOD NA POUŽITIE
1. Príprava 0,5% roztoku: dávku 25 ml prípravku nalejte do 5 l studenej alebo vlažnej vody.
2. Nástroje a pomôcky úplne ponorte do roztoku. Odporúčaná doba namáčania je 5 minút. Mechanicky očistite, ak je potreba. Vyčistite kanáliky.
3. Dôkladne opláchnite vodou z kohútika (mikrobiologicky nezávadnou). U endoskopického vybavenia vonkajšej aj vnútornej časti.
4. Osušte čistou utierkou. Pokračujte ďalšími predpísanými krokmi.
5. Roztok je stabilný 24 hodín.
TYP PRÍPRAVKU
Zdravotnícka pomôcka tr. IIb
SKLADOVANIE
+5°C až +35°C
Horľavina!
![]() |
![]() |
VAROVANIE
Dráždi kožu.
Spôsobuje vážne podráždenie očí.
Vysoko toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.
PREVENCIA
Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare/ochranný štít na tvár.
Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.